Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje neemt het in uitverkocht huis op tegen Noorwegen

De WK-kwalificatiewedstrijd van de Oranjeleeuwinnen tegen Noorwegen is uitverkocht. De kaarten zijn de afgelopen dagen in rap tempo over de toonbank gegaan. Daardoor zal op 24 oktober het stadion van FC Groningen volledig gevuld zijn met ruim tweeëntwintigduizend supporters.

“Het is fantastisch dat de eerste wedstrijd nu al uitverkocht is. Tijdens het EK hebben we gemerkt wat de steun van onze fans ons kan brengen. Het is mooi dat de supporters ook na het EK achter ons blijven staan,” aldus bondscoach Sarina Wiegman tegenover Onsoranje.nl.

Mocht Noorwegen niet alle kaarten afnemen waarop het recht heeft, komen er maandag 16 oktober om 12.00 uur nog kaarten beschikbaar in de online KNVB Ticketshop.

De wedstrijd tegen Noorwegen is de eerste in de kwalificatiereeks op weg naar het WK 2019 in Frankrijk. Het Nederlands elftal zal het ook moeten gaan opnemen tegen Ierland, Noord-Ierland en Slowakije.

Het bericht Oranje neemt het in uitverkocht huis op tegen Noorwegen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.