Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Livestream | FC Bayern München tegen sc Freiburg

Om 13.00 uur speelt FC Bayern München haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen in de Bundesliga. Bij de Zuid-Duitse club keept Jacinta Wiemar haar tweede seizoen en afgelopen zomer kwamen Jill Roord en Lineth Beerensteyn over van FC Twente. Vorige week speelde alleen Jill Roord 10 minuten in de gewonnen uitwedstrijd tegen SGS Essen (0-3). En sc Freiburg won met 1-0 van MSV Duisburg met de Nederlandse inbreng van Eshly Bakker en Pia Rijsdijk.

De wedstrijd tegen sc Freiburg kun je hier bekijken.

Het bericht Livestream | FC Bayern München tegen sc Freiburg verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *