Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zaalvoetbal | Drachter Boys pakt ook de Super Cup

Drachter Boys won afgelopen seizoen de landtitel en de KNVB Beker in het zaalvoetbal. En voor de Super Cup 2017 was de tegenstander in de SNIJ Noordhal was KTP Nieuw Roden. Zij verloren dus de beker finale van Drachter Boys en nu ook de finale om de Super Cup, het officiële startsein voor het nieuwe Eredivisie zaal seizoen. Drachtster Boys won met 2-1 (1-1) en trainer-coach Siemen Abe werd uitgeroepen door de KNVB tot Eredivisie coach van het jaar.

Foto: Tibbesma Fotografie

Het bericht Zaalvoetbal | Drachter Boys pakt ook de Super Cup verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *