PEC Zwolle versterkt selectie met Engelse verdediger

De Eredivionist uit Zwolle weet Abby Holmes te strikken voor een seizoen in de Eredivisie te spelen. De 26 jarige geboren Engelse verdediger komt over van Sunderland waar ze in totaal 34 wedstrijden wist te spelen en twee doelpunten wist te maken. Holmes is een pittige verdediger die graag van aanpakken houdt en heel belangrijk is geweest voor de promotie van Sunderland. In 2014 won ze met de club het kampioenschap van de tweede divisie in Engeland. Voor Sunderland speelt Dominique Bruinenburg nu voor het tweede seizoen.

Ze speelde in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag al 45 minuten, uitslag 2-2.

Het bericht PEC Zwolle versterkt selectie met Engelse verdediger verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!