Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Rigtersbleek VR1 genonimeerd voor een mooie prijs

Sportaal organiseert de Sportverkiezing Enschede 2016-2017 op vrijdag 15 september vanaf 19:00 uur. Tijdens deze feestelijke avond wordt de Enschedese top- en breedtesport in het zonnetje gezet en worden de winnaars bekend gemaakt. Stem voor 12 september via deze link op jouw favoriet! Alle publieksstemmen tellen mee voor 50%, de andere 50% wordt bepaald door de vakjury.

Naast DOS WK1 (korfbal) en Judosport Oost O15 zijn de VR1 van vv Rigtersbleek genomineerd voor sportploeg van het jaar. De voetbalsters van Rigtersbleek zijn afgelopen seizoen kampioen geworden waardoor zij promoveren naar de Hoofdklasse B (zondag). Dit was de derde promotie op rij. Het kampioenschap kreeg extra glans omdat er gedurende het seizoen meer dan 100 keer werd gescoord.

 

Het bericht Rigtersbleek VR1 genonimeerd voor een mooie prijs verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *