Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

sc Heerenveen oefent zaterdag tegen Duits kampioen

Op sportpark Hamstede in Harkstede (Groningen) staat zaterdag 16 september in het teken van meiden- en vrouwenvoetbal. Van 13.30 uur tot 15.30 uur staat een clinic voor meiden van 10 tot 18 jaar met speelsters en trainersstaf van sc Heerenveen geprogrammeerd.

Aansluitend, om 17.00 uur, speelt het in de Eredivisie actieve SC Heerenveen een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Duitse kampioen VfL Wolfsburg. Aanmelding voor de clinic kan via de e-mail (meidenvoetbalharkstede@outlook.com) en de entree voor de wedstrijd is EUR 2,00 (tot en met 12 jaar gratis).

Het bericht sc Heerenveen oefent zaterdag tegen Duits kampioen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *