BREAKING: Denemarken – Nederland afgelast!

De Oranjeleeuwinnen reizen niet af naar Denemarken voor een oefeninterland. De ploeg van Sarina Wiegman zou vandaag naar Billund vliegen maar blijft in Zeist. Door een arbeidsvoorwaardelijk conflict tussen de Deense bond en de speelsters gaat de geplande herhaling van de EK finale niet door. Dat heeft de Deense voetbalbond aan de KNVB laten weten.

“Het is spijtig dat onze interland tegen de EK-finalisten uiteindelijk niet door kan gaan. Een teleurstelling voor onze OranjeLeeuwinnen, maar zeker ook voor alle fans in Nederland en Denemarken”, aldus KNVB directeur Jan Dirk van der Zee.

De staf van Oranje gaat zich nu buigen over een alternatief programma komende week.
Foto: Nienke van der Tak

Het bericht BREAKING: Denemarken – Nederland afgelast! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!