Twee wedstrijden op de dinsdagavond

In groep 15 van de landelijke KNVB Beker zondagvoetbal spelen De Blokkers VR1 (1e klasse C) thuis tegen CTO Amsterdam. De wedstrijd is vervroegd en aanvang is om 20.00 uur op het gelijknamige sportpark van het team. CTO Amsterdam gaat als groepshoofd door naar de volgende ronde en De Blokkers moeten vanavond winnen. En dan zijn ze tot en met zaterdagmiddag afhankelijk van het resultaat tussen het al reeds uitgeschakelde Alcmaria Victrix en Buitenveldert VR2. De Blokkers en Buitenveldert VR1 hebben ieder drie punten echter is het doelsaldo van de Amsterdammers een stuk positiever.

En Heerenveense Boys VR1 (Hoofdklasse A) oefent vanavond tegen de jongens O19 van Udiros. De wedstrijd begint om 20.00 uur op sportpark Nieuwehorne.

Het bericht Twee wedstrijden op de dinsdagavond verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!