Wat een fantastisch debuut voor Carlijn Segerink (2002)

Afgelopen zondag mocht de ambitieuze en talentvolle speelster van FC Berghuizen meedoen met VR1 in de uitwedstrijd tegen Witkampers VR1. FC Berghuizen geeft jonge speelsters de mogelijkheid om per toerbeurt mee te doen bij VR1 zodat zij alvast kunnen proeven aan het landelijke niveau.

Carlijn die dit seizoen de overstap maakte van KVV Quick’20 naar FC Berghuizen om haar talent verder te kunnen ontwikkelen, wist tijdens haar debuut maar liefst 2x te scoren. Helaas werd 1 doelpunt, die de stand op 2-2 zou brengen, onterecht afgekeurd en jammer genoeg leverde haar doelpunt geen 3 punten op. Witkampers won de wedstrijd uiteindelijk met 4-1. Voor Carlijn een geweldig debuut want hoe gaaf is het om als debutante op 15 jarige leeftijd te scoren in de hoofdmacht!

Carlijn speelt normaal voor MO19-1 dat op hoofdklasse niveau uitkomt. Met dit team heeft zij ondertussen 2 bekerwedstrijden gespeeld die beide met een duidelijke uitslag gewonnen zijn. FC Berghuizen MO19-1- Vogido 11-0 en Avanti MO19-1 – FC Berghuizen MO19-1 1-9. Wij gaan vast nog meer horen van deze jonge speelster!

Het bericht Wat een fantastisch debuut voor Carlijn Segerink (2002) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!