Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ajax vanavond tegen sc ’t Gooi VR1

SC ’t Gooi speelt vanavond om de Johan de Borstschaal. Johan de Borst is de oprichter van FEBO. Hij is initiatiefnemer van deze jaarlijkse wedstrijd. Het is zover gekomen doordat sc ’t Gooi VR1 een landelijke prijsvraag won! Zij verdiende hiermee een heuse FEBO-wand in onze kantine.

Voor de eerste wedstrijd komt er een befaamde club naar onze club. Niemand minder dan de landskampioen en bekerhouder Ajax komt naar de mediastad.

Deze bijzondere wedstrijd wordt vanavond gespeeld in Hilversum. Ajax komt in actie tegen SC ’t Gooi VR1, die uitkomt in de landelijke eerste klasse. Het is een jong en talentvol team dat vorig seizoen kampioen is geworden. Ook werd in de winterstop van Liverpool en Bolton Wanderers gewonnen.

De wedstrijd begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk op sportpark Berestein. Na afloop is er gelegenheid om op de foto te gaan en een handtekening te scoren van de ’t Gooi- en Ajax-meiden!

Deze woensdag 13 september wordt om 16.00 uur ook de befaamde pannakoektraining gegeven. Heerlijk kennismaken met het spelletje voetbal én na afloop smullen van een welverdiende pannakoek!

Ook komt Ajax een clinic geven bij SC ’t Gooi. In de herfstvakantie op woensdag 25 oktober is het zover. Deze clinic is voor jongens en meisjes van 6 t/m 16 jaar, zie hier clinic.

Het bericht Ajax vanavond tegen sc ’t Gooi VR1 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.