Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Anouk Hoogendijk maakt minuten in Zeist

Er stonden dinsdagavond enkele oefenwedstrijden op het programma waaronder die van hoofdklasser Heerenveense Boys. Zij oefende uit tegen de O17 van Udiros, het werd 5-2.

In Tilburg stond een oefentopper tussen sc ’t Zand en SSS op het programma. Het team uit Klaaswaal was met 2-3 te sterk voor de zondaghoofdklasser sc ’t Zand. Linda Kruithof was één van de doelpuntenmakers aan de kant van SSS.

Ook vv Alkmaar oefende tegen de jongens maar dan die van vv Bergen. De O17 leerden o.a. Katja Snoeijs en Silvie van der Plas kennen want dat waren de doelpuntenmakers.

We hebben per abuis vermeld dat de wedstrijd tussen De Blokkers – CTO Amsterdam dinsdagavond is. De wedstrijd is pas vanavond om 20.00 uur, het betreft de landelijke KNVB Beker.

En gisteravond speelde Anouk Hoogendijk mee in de oefenwedstrijd van Saestum VR1. Op het eigen sport terrein in Zeist werd met 2-1 gewonnen van Sporting’70. Nog een bijzonder moment is dat bij beide teams twee vrouwen als eindverantwoordelijke zijn aangesteld. Janneke Bijl bij Saestum (Topklasse A) en Marlou Peeters voor het Utrechtse Sporting’70 (1e klasse A).

Het bericht Anouk Hoogendijk maakt minuten in Zeist verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.