Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Matchcenter | Oranje O19 – Zweden

De Oranje O19 selectie met KNVB coach Jessica Torny spelen van 13 tot en met 18 september op het sterk bezette vierlandentoernooi in Zwitserland. Naast het gastland zijn ook Zweden en Noorwegen van de partij. Oranje O19 speelt vandaag haar eerste wedstrijd. Oranje O19 speelt nog tegen Zwitserland (15.09.2017) en Noorwegen (18.09.2017)

De wedstrijd tussen Noorwegen tegen Zwitserland kun je hier live volgen.

 

Aanvang Thuis Uit Livescore
14.00 uur Nederland Zweden
19.15 uur Noorwegen Zwitserland

 

Dit toernooi is ter voorbereiding op de kwalificatiewedstrijden die moeten zorgen dat Oranje O19 zich plaatst voor de Elite Ronde. Het team van bondscoach Jessica Torny begint de nieuwe EK-kwalificatiecyclus in eigen land en neemt het in poule 6 op tegen Ierland, Estland en Letland. De wedstrijden worden van 18 tot en met 24 oktober gespeeld op de sportparken van Harkemase Boys en Achilles 1894. Lees hier verder.

Het bericht Matchcenter | Oranje O19 – Zweden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.