Oranje oefenwedstrijd donderdag live op OnsOranje

De oefenwedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen België is donderdag 14 september exclusief live te zien op OnsOranje.nl en op de Facebook-pagina van de OranjeLeeuwinnen. Het besloten duel wordt gespeeld in het nationale voetbalcentrum in het Belgische Tubeke en zal starten om 16.00 uur.

De vrouwen van bondscoach Sarina Wiegman oefenen morgen tegen België, omdat de geplande oefeninterland tegen de Deense vrouwen eerder deze week werd afgezegd. De oefenwedstrijd is niet aangemeld als officiële interland. Commentaar bij de wedstrijd wordt verzorgd door Herman Hobert.

Het bericht Oranje oefenwedstrijd donderdag live op OnsOranje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!