Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje oefenwedstrijd donderdag live op OnsOranje

De oefenwedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen België is donderdag 14 september exclusief live te zien op OnsOranje.nl en op de Facebook-pagina van de OranjeLeeuwinnen. Het besloten duel wordt gespeeld in het nationale voetbalcentrum in het Belgische Tubeke en zal starten om 16.00 uur.

De vrouwen van bondscoach Sarina Wiegman oefenen morgen tegen België, omdat de geplande oefeninterland tegen de Deense vrouwen eerder deze week werd afgezegd. De oefenwedstrijd is niet aangemeld als officiële interland. Commentaar bij de wedstrijd wordt verzorgd door Herman Hobert.

Het bericht Oranje oefenwedstrijd donderdag live op OnsOranje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *