Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wil jij ook overwinteren in Valencia?

“In week 8 van 2018 organiseert mistervalencia.com de ‘Valencia Woman Week’. Het doel is om zo veel mogelijk vrouwenelftallen in deze week naar Valencia te halen. Sinds 2010 organiseren zij al trainingskampen voor met name mannenteams, maar dit jaar willen zij ook iets speciaal voor de vrouwen organiseren.

Het voordeel van meerdere teams in een zelfde periode is dat er zo een breed aanbod is in mogelijke tegenstanders voor oefenwedstrijden. Daarnaast is het natuurlijk gezellig om met teams uit de competitie een trainingskamp te beleggen en samen te genieten van de Spaanse zon.

In het arrangement dat ze aanbieden zitten ook kaartjes voor de wedstrijd Valencia – Real Madrid, die wedstrijd wordt in het weekend van 27 januari in Valencia gespeeld. De Valencia Woman Week wil verder bijdragen aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in Nederland”.

Op de website kunt u eventueel meer informatie vinden over dit mooie initiatief.

Het bericht Wil jij ook overwinteren in Valencia? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *