Kerkdijk krijgt Belgisch international bij Bristol

De Belgisch international Lorca Van De Putte (29) heeft een contract getekend bij Bristol City, waar Nederlands international Danique Kerkdijk ook al actief is. Van De Putte begon haar carrière bij Sinaai Girls in België. In 2007 verhuisde zij naar FC Twente waar ze vijf seizoen voor uit wist te komen. Met de Tukkers pakte ze o.a. de landstitel en de KNVB Beker ook speelde ze mee in de Champions League.

In 2012 maakte zij de overstap naar RSC Anderlecht om een seizoen later al weer te vertrekken naar het Zweedse Kristianstads DFF. Voor België speelde ze inmiddels meer dan 50 interlands en ze kijkt enorm uit naar de Engelse competitie.

Van De Putte: “Toen ik hoorde dat Bristol City geïnteresseerd was in mij heb ik niet getwijfeld om snel de uitnodiging voor een gesprek aan te grijpen”. Verder vertelt ze, “Ik ben heel ambitieus, ik houd nu al van deze club en ze spelen op het hoogste niveau van Engeland.”

Foto: Bristol City (Twitter)

Het bericht Kerkdijk krijgt Belgisch international bij Bristol verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!