Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Kevin Blom | ‘Vrouwen krijgen dezelfde zware fysieke testen’

Kevin Blom denkt dat een aantal vrouwelijke scheidsrechters het in hun mars hebben om over een paar jaar wedstrijden in het Nederlandse profvoetbal te leiden. De arbiter is als coördinator nauw betrokken bij het Nederlandse ontwikkelingsprogramma voor vrouwenarbitrage.

Tijdens de afgelopen Bundesliga-speelronde maakte Bibiana Steinhaus als eerste vrouwelijke arbiter haar opwachting in de Duitse competitie, tijdens Hertha BSC – Werder Bremen. Ook in Nederland proberen vrouwen de ladder richting het hoogste niveau te beklimmen. Lees hier verder.

Het bericht Kevin Blom | ‘Vrouwen krijgen dezelfde zware fysieke testen’ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *