Winst voor Ajax en CTO Amsterdam

Het CTO Amsterdam team speelde woensdagavond haar vervroegde 3e en laatste groepswedstrijd voor de landelijke KNVB Beker. In de uitwedstrijd tegen De Blokkers werd het 0-2. Aanstaande zondag is nog Alcmaria Victrix thuis tegen Buitenveldert VR2, het team uit Amsterdam is al door vanwege het doelsaldo. De stand is als volgt in groep 15:

 

# Team GS GW GL VL PNT
1 CTO Amsterdam* 3 2 0 0 9
2 Buitenveldert VR2* 2 1 0 1 3
3 De Blokkers 3 1 0 2 3
4 Alcmaria Victrix 2 0 0 2 0

 

En Ajax speelde ter gelegenheid van het ‘Johan de Borstschaal’ een uitwedstrijd tegen sc ’t Gooi. De eerste klasse A spelend team hield het in de eerste helft goed tegen, alleen aanvoerster Loïs Oudemast wist te scoren. Door interlandverplichtingen en fysiek ongemak had hoofdcoach Benno Nihom slechts 7 selectieleden tot zijn beschikking. De groep was daarom aangevuld met een vijftal speelsters van SC Buitenveldert. De wedstrijd duurde 2×35 minuten. Na rust scoorde Ana Romero, Mandy de Boer (ex jeugd international) en Antoinette Payne.

Het bericht Winst voor Ajax en CTO Amsterdam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!