Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zaalvoetbal | Bristol/Osaka begint sterk aan nieuw seizoen

De vrouwen van Bristol (zaalvoetbal) zijn het seizoen prima begonnen. Nadat het vorige week is doorgedrongen tot de tweede ronde van de KNVB district beker werd woensdag Lugdunum in Leiden verslagen.

Na een lange rit van 80 minuten werd de competitie dan uiteindelijk gestart. De selectie is nauwelijks veranderd dit seizoen. Na het wegvallen van Francien Buurstee is daarvoor Naomi Pesman voor in de plaats gekomen.

De eerste tegenstandsters werden vooraf niet onderschat. Want vorig seizoen werd nipt met 5-3 gewonnen in Leiden, en de motivatie was bij de meiden wel duidelijk. Niemand wilden de lange reis voor niks laten zijn. De eerste minuten waren gelijk voor Bristol/Osaka VR. Al vrij vroeg viel het eerste doelpunt op naam door Corina Luijks. Hierna begon de thuisploeg pas uit hun schulp te kruipen en werden gevaarlijker. Maar de Roosendaalse verdediging gaf geen krimp. Met soms uitstekend combinatievoetbal werd vrij snel uitgelopen naar een ruime voorsprong.

Naar mate de wedstrijd vorderde liep Bristol/Osaka VR snel uit naar een 2-12 overwinning. Corina Luijks en Britney Brouwers namen vier doelpunten voor hun rekening. Wahiba Didi zocht twee keer het doel. Sharona Vermunt en Ashley de Bie joegen beiden één keer de bal tussen de palen.

Volgende week woensdag spelen onze meiden thuis in sporthal de Roos. Aanvang 20:00

Het bericht Zaalvoetbal | Bristol/Osaka begint sterk aan nieuw seizoen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *