Jill Roord geeft trainingsclinic

Aanstaande zondag 17 september geeft Europees kampioen en tegenwoordig speelster van FC Bayern München, Jill Roord, een trainingsclinic bij Quick’20 voor daarvoor aangemelde meiden. Deze clinic wordt door FlowSports van Leoni Blokhuis georganiseerd in opdracht van Panini.

De clinic duurt van 10.45 uur tot circa 11.45 uur en van 11.45 tot 12.00 uur neemt Jill Roord de tijd voor de leden van Quick’20 voor het maken van een foto en het zetten van handtekeningen. Helaas kun je je niet voor de clinic aanmelden, maar alle publiek is uiteraard van harte welkom.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Jill Roord geeft trainingsclinic verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!