Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meidenvoetbal | De Blokkers MO15-1 ontvangt onderscheiding

Wethouder Ben Tap reikte afgelopen woensdag 13 september oorkondes uit aan de meiden van MO15-1 van voetbalvereniging De Blokkers. Afgelopen seizoen zijn zij namelijk Nederlands kampioen geworden.

Nu het nieuwe voetbalseizoen weer begint, ontvangen de speelsters van wethouder Tap hun verdiende onderscheiding. Het Nederlands kampioenschap hebben zij echter al op 3 juni behaald. Onder meer door van de MO15-teams van betaald voetbalclubs Heerenveen en Volendam te winnen.

Wethouder Tap is trots: “In een zomer waarin vrouwenvoetbal in Nederland internationaal succes vierde, leveren onze voetbalsters uit Blokker ook ongekende prestaties. Zo speelt het eerste vrouwenteam na twee promoties nu in de landelijke eerste klasse C (zondagvoetbal). En deze meiden van MO15 leverden ook een bijzondere prestatie door in hun categorie het kampioenschap te veroveren. Een resultaat om buitengewoon trots op te zijn.”

Foto en tekst: hoorn.nieuws.nl / gemeente Hoorn

Het bericht Meidenvoetbal | De Blokkers MO15-1 ontvangt onderscheiding verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.