Even voorstellen | SSS

Binnen het amateurvoetbal is de Topklasse het hoogste niveau voor vrouwen. In het seizoen 2017/2018 spelen twaalf teams op dit niveau. Hoe bereiden zij zich voor op het nieuwe seizoen? Zijn er nog nieuwe aanwinsten? Hoe handhaven zij zich als vrouwenteam binnen hun club? Over deze en andere vrouwenvoetbalzaken sprak Vrouwenvoetbalnieuws.nl met hen. In aanloop naar de start van de competitie stellen we elke dag een team aan je voor. Vandaag: SSS.

SSS heeft haar thuisbasis in Klaaswaal (Zuid-Holland). Door promotie via de nacompetitie maakt SSS dit seizoen haar debuut in de Topklasse. De selectie voor het seizoen 2017/18 staat onder leiding van hoofdtrainer Michel Visser.

De voorbereiding is prima verlopen, de ploeg is goed opbouwend aan het trainen. Daarnaast is er ook al een trainingskamp in Mierlo afgewerkt en zijn er een aantal oefen- en bekerwedstrijden gespeeld. Alles met het doel om er te staan tijdens de eerste competitiewedstrijd.

SSS heeft maar één versterking binnengehaald dit seizoen. Dit is Paulien Kraaijveld (RVVH), de selectie is verder volledig intact gebleven.

De vrouwentak bij SSS is zeer duidelijk aanwezig binnen de club. Wat dat betreft kunnen veel clubs hier een voorbeeld aannemen. Vanuit het bestuur is er volledige steun en wordt de vrouwenafdeling als gelijkwaardig gezien aan de herenafdeling. Daarnaast is onderling alles prima waardoor er een zeer prettig klimaat heerst.

Het kampioenschap in de Eredivisie gaat volgens de hoofdtrainer naar Ajax. Zijn voorspelling voor de Topklasse is:

1. Ter Leede
2. Buitenveldert
3. Jong ADO
4. Saestum
5. DTS Ede

Het bericht Even voorstellen | SSS verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!