Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Toernooi | inschrijving SV Venray Ladies Cup is open

In 2018 organiseert SV Venray op 9 en 10 juni voor de 13e keer de SV Venray Ladies Cup, een 2 daags internationaal voetbaltoernooi voor vrouwen en meiden A (Meisjes A nemen bij inschrijving deel aan het vrouwentoernooi) en Meiden B (onder 17; 11-tallen), Meiden C (onder 15, 11-tallen) en Meiden D (onder 13; 7-tallen).

Het toernooi wordt in 2018 eveneens gespeeld op de velden van SV Venray. In totaal kunnen we gebruik maken van 10 prima grasvelden en hopen hierop leuke, gezellige en sportieve wedstrijden te zien.

SV Venray Ladies Cup

De SV Venray Ladies Cup is een 2 daags internationaal jeugdtoernooi voor Dames en Meisjes.
Bij de vorige editie van de SV Venray Ladies Cup hebben we 60 teams mogen begroeten uit Engeland, Duitsland , Belgie en Nederland.

In 2018 hopen wij eveneens op deelname van teams uit deze landen en mogelijk meerdere landen.
Op de site kunt u up to date volgen wie er bij uw categorie zijn aangemeld. Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt EUR  25,00 per team. Ieder team ontvangt een beker.

Tevens bestaat de mogelijkheid tot overnachting. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van
onze campingfaciliteiten. De meeste teams arriveren op vrijdagavond. Zowel op de vrijdag- als zaterdagavond vindt er een disco plaats in de kantine.

Verblijf

U kunt kampeeraccommodatie boeken inclusief ontbijt en diner en gebruik sanitair. Hieronder volgen de mogelijkheden inclusief opgave en prijs. Als u gebruik wilt maken van onze kampeermogelijkheden. Maakt u geen gebruik van ons aanbod, dan komt het verblijf tijdens het toernooi voor uw eigen verantwoording.

Voor reservering en prijzen verwijzen wij naar het formulier , reservering overnachtingen: hier! Of neem contact op met Peter Camps (0627534227 of ladiescup@svvenray.nl).

Het bericht Toernooi | inschrijving SV Venray Ladies Cup is open verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *