Oranje Koorts | Ook WK kwalificatie wedstrijd Ierland uitverkocht!

Het WK-kwalificatieduel tussen de OranjeLeeuwinnen en Ierland, op 28 november in De Goffert, is na iets meer dan negen uur al uitverkocht. Er zullen 12.500 toeschouwers aanwezig zijn bij de tweede thuiswedstrijd in de WK-kwalificatie.

Woensdag om 12.00 uur gingen de digitale loketten open voor de kaartverkoop. Al binnen enkele minuten waren de eerste 1.000 kaarten verkocht. Gedurende de dag bleef het druk in de online ticketshop en om 21.20 uur waren alle kaarten reeds vergeven.

Mogelijk komen er in een later stadium nog wel extra kaarten beschikbaar. Er zijn namelijk kaarten achtergehouden voor de Ierse supporters, waar zij recht op hebben. Mocht de Ierse voetbalbond niet alle kaarten afnemen, zullen er extra kaarten beschikbaar komen voor Nederlandse fans.

Ook de wedstrijd tegen Noorwegen is uitverkocht!

Het bericht Oranje Koorts | Ook WK kwalificatie wedstrijd Ierland uitverkocht! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!