Over de grens | Vreugdenhil en Martens spelen uitwedstrijd

In deze terugkerende rubriek beschouwen we iedere speelronde voor op de komende wedstrijden die door onze landgenoten in het buitenland worden gespeeld. Dankzij deze exclusieve voorbeschouwing van vrouwenvoetbalnieuws.nl lees je alles over de krakers van iedere speelronde en de huidige stand van zaken in de competities.

Zweden

Op zaterdag speelt Sheila van den Bulk met haar Djurgarden een thuiswedstrijd om 15.00 uur. In het eigen ‘Stockholms Olympia’ stadion ontvangen zij Limhamn Bunkfelo 07, de nummer zes van de competitie met drie punten minder. De titel zit er niet in voor Djurgarden en de tweede plaats, UWCL plaats, is ook niet haalbaar dus rest enkel spelen om zoveel mogelijk punten te pakken.

Spanje

Jennifer Vreugdenhil speelt met haar Valencia een uitwedstrijd tegen Athletic Club. De laatste twee keer uit tegen Athletic won Valenia met 1-3 en 1-2, dus de vooruitzichten zijn goed voor de Nederlandse keepster.

Ook FC Barcelona, met Lieke Martens, speelt een uitwedstrijd. De Catalanen gaan op bezoek bij Real Sociedad, de aftrap is om 16.00 uur.

Frankrijk

Anouk Dekker, afgelopen week nog scorend voor Oranje in de met 1-2 gewonnen oefenwedstrijd tegen België, speelt zondag een uitwedstrijd. Met haar Montpellier neemt ze het in het ‘Stade Roger Lebert’ stadion op tegen Olympique Marseille, de aftrap is om 15.00 uur.

Twee weken geleden maakte Shanice van de Sanden haar basisdebuut bij Olympique Lyonnais. In de uitwedstrijd tegen Guingamp werd het een klinkende 0-6 overwinning. Vandaag neemt ze het met haar ploeg op tegen Paris, niet te verwarren met Paris Saint-Germain.

Duitsland

Een volledig zondag programma in de Duitse ‘Alianz Frauen Bundesliga’ competitie. FC Bayern München met Jill Roord en Lineth Beerensteyn, speelt om 14.00 uur een thuiswedstrijd tegen Köln.

FFC Frankfurt, waar Jackie Groenen lijkt te zijn hersteld van haar bovenbeenblessure, speelt ook thuis maar dan om 11.00 uur tegen SC Sand.

Pia Rijsdijk en Eshly Bakker spelen met hun club MSV Duisburg een uitwedstrijd tegen sv Werder Bremen. De aftrap hiervan is om 14.00 uur in het Weser stadion.

Het bericht Over de grens | Vreugdenhil en Martens spelen uitwedstrijd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!