Voorbeschouwing | Hoofdklasse A

Nu het bekerprogramma ten einde is gekomen, is de voorbereiding ook ten einde gekomen. Vanaf zaterdag begint de competitie ook weer in de Hoofdklasse A. Dit jaar zijn er 5 nieuwe teams in de Hoofdklasse A, dit zijn sc Klarenbeek, Odysseus ’91, FC Rijnvogels, Reiger Boys Heerenveense Boys.

Om de speelronde te beginnen neemt om 14.00 uur promovendus sc Klarenbeek het op tegen de andere promovendus Odysseus ’91. Er worden om 14.30 uur drie wedstrijden gespeeld. SteDoCo speelt thuis tegen VIOD. Be Quick’28 gaat voor de thuisoverwinning tegen de Heerenveense Boys. Jong sc Heerenveen neemt het op tegen Ter Leede VR2, dat is gehandhaafd d.m.v. nacompetitie. Nog een promovendus, Reiger Boys, neemt het op tegen IJzendijke.

De laatste wedstrijd van de eerste speelronde wordt om 17.00 uur gespeeld en gaat tussen FC Rijnvogels en RVVH.

 

Aanvang Thuis Uit
14.00 uur sc Klarenbeek Odysseus ’91
14.30 uur SteDoCo VIOD
14.30 uur Be Quick’28 Heerenveense Boys
14.30 uur Jong sc Heerenveen Ter Leede VR2
15.00 uur Reiger Boys IJzendijke
17.00 uur FC Rijnvogels RVVH

Het bericht Voorbeschouwing | Hoofdklasse A verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!