Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voorbeschouwing | Topklasse A

Zaterdag begint ook voor onze hoogst geklasseerde amateurs de competitie weer. Het is voor het eerst dat er drie belofteteams meedoen, namelijk Jong PEC Zwolle, Jong vv Alkmaar en Jong ADO Den Haag. Jong ADO kwam vorig seizoen tot een mooie derde plek. RVVH heeft vorig seizoen de nacompetitie niet overleefd en daardoor maakt SSS haar debuut op het hoogste amateurniveau. FC Eindhoven en RCL zijn de andere nieuwkomers in de Topklasse.

Om 13.00 uur wordt de eerste wedstrijd gespeeld, deze gaat tussen Saestum en Wartburgia. Daarna om 14.30 gaat de kampioen van de Hoofdklasse A en promovendus, RCL, op bezoek bij Buitenveldert. Jong vv Alkmaar ontvangt regerend kampioen Ter Leede om 15.00 uur. De andere promovendus SSS gaat op bezoek bij DTS Ede.

Om 17.00 uur is de eerste battle van de belofteteams, Jong ADO tegen Jong PEC. Om de speelronde af te sluiten spelen FC Eindhoven en Barendrecht om 17.30 uur tegen elkaar.

 

Aanvang Thuis Uit
13.00 uur Saestum Wartburgia
14.30 uur Buitenveldert RCL
15.00 uur Jong vv Alkmaar Ter Leede
15.00 uur DTS Ede SSS
17.00 uur Jong ADO Den Haag Jong PEC Zwolle
17.30 uur FC Eindhoven Barendrecht

 

Foto: Paul Fafieanie

Het bericht Voorbeschouwing | Topklasse A verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.