Even voorstellen | Ter Leede

Binnen het amateurvoetbal is de Topklasse het hoogste niveau voor vrouwen. In het seizoen 2017/2018 spelen twaalf teams op dit niveau. Hoe bereiden zij zich voor op het nieuwe seizoen? Zijn er nog nieuwe aanwinsten? Hoe handhaven zij zich als vrouwenteam binnen hun club? Over deze en andere vrouwenvoetbalzaken sprak Vrouwenvoetbalnieuws.nl met hen. In aanloop naar de start van de competitie stellen we elke dag een team aan je voor. Vandaag: Ter Leede

Regerend kampioen van de Topklasse Ter Leede werkt haar thuiswedstrijden af in Sassenheim. Sinds de start van de Topklasse in het seizoen 2011/12 is Ter Leede twee keer kampioen geworden (2013, 2017). Zij gaan dit seizoen voor hun derde kampioenschap. De selectie die hier voor moet zorgen in het seizoen 2017/18 staat onder leiding van hoofdtrainer Judith Kuipers.

De voorbereiding is prima verlopen. Ze hebben nuttige oefenwedstrijden gehad. Na de bekerwedstrijden zullen ze klaar moeten zijn voor het nieuwe seizoen.

Ter Leede heeft twee nieuwe aanwinsten, Lisette Zegers en Justine Jansen. Lisette kan op de links en rechtsachter positie spelen. Justine is een aanvaller die met name op de flanken goed uit de verf komt

De voorspelling van Ter Leede is dat Ajax het kampioenschap pakt in de Eredivisie.

In de Topklasse zullen in de ogen van hoofdtrainster Judith Kuipers sc Buitenveldert, DTS Ede, Jong ADO Den Haag en Ter Leede vechten om de bovenste plekken. Een gevaarlijke outsider is, denkt ze, Wartburgia.

Het bericht Even voorstellen | Ter Leede verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!