PSV versterkt zich met Amerikaanse Kim DeCesare

PSV heeft zich met onmiddellijke ingang versterkt met aanvaller Kim DeCesare. Op PSV.nl valt te lezen dat de 26-jarige Amerikaanse komt over van Sky Blue FC en kan vanavond haar debuut maken tegen VV Alkmaar.

Proefperiode

De Amerikaanse Kim DeCesare maakte medio augustus haar opwachting in de voorbereiding van PSV. De voormalig speelster van Sky Blue FC en Duke University liet in haar proefperiode een uitstekende indruk achter en sluit definitief aan bij PSV. DeCesare is inmiddels speelgerechtigd verklaard waardoor ze vanavond al deel uit kan maken van de wedstrijdselectie tegen VV Alkmaar. Het officiële mediamoment van de nieuwe aanwinst zal op korte termijn plaatsvinden.

Foto: PSV.nl

Het bericht PSV versterkt zich met Amerikaanse Kim DeCesare verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!