Eredivisie | PEC Zwolle haalt twee nieuwe versterkingen binnen

Na Abby Holmes heeft PEC Zwolle Vrouwen vandaag nog twee speelsters gepresenteerd. Siobhan McDonough (22 jaar, links op de foto) is afkomstig van Boston Breakers Reserves en speelde daarvoor vier seizoenen voor The University of Pittsburgh. Marlo Sweatman (22 jaar, centraal op de foto) heeft de overstap gemaakt van het Zweedse Töcksfors IF naar PEC Zwolle Vrouwen. Vorige week al werd Abby Holmes (26 jaar, rechts op de foto) vastgelegd.

McDonough en Sweatman zijn afkomstig uit de Verenigde Staten, Holmes heeft de Engelse nationaliteit. De drie speelsters hebben in Zwolle een contract voor één seizoen getekend.

Overigens won PEC Zwolle donderdagavond de een oefenwedstrijd tegen Eldenia (Hoofdklasse B). In de eerste helft kon Eldenia net als vele andere amateurvoetbal teams het bijbenen maar na rust liep PEC Zwolle weg. Het werd een 8-1 overwinning door doelpunten van Babiche Roof (4), Esmee de Graaf (3x) en Nurija van Schoonhoven.

Foto: PEC Zwolle Vrouwen (Twitter)

Het bericht Eredivisie | PEC Zwolle haalt twee nieuwe versterkingen binnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!