Nabeschouwing | Speelronde 1 van het zondagvoetbal

De wedstrijd in de Hoofdklasse B tussen sv Venray en sc Woezik kon helaas niet gespeeld worden vanwege een verkeersongeval waar een deel van de selectie van de bezoeksters bij betrokken is geraakt. Rigtersbleek, als kampioen uit de 1e klasse C gepromoveerd naar de Hoofdklasse B, ging onderuit tegen het sterke sc ’t Zand (0-2). Eldenia, gedegradeerd uit de Topklasse A, won thuis met 4-0 van Trekvogels en, zo vindt de redactie, een verrassende uitslag tussen Bavel en Buitenveldert VR2 (1-0). Prinses Irene nam de drie punten mee terug naar huis vanuit Nuenen (1-3) en Fortuna ’54 hield de drie punten thuis door FC Gelre met 2-1 te verslaan.

1e klasse C

Victoria Boys dat een geweldige voorbereiding kende en ook geweldige KNVB Beker groepswedstrijden bleef thuis op 1-1 haken tegen Witkampers. De Zweef wist wel te winnen en deed dat tegen Kolping Boys met 3-1. Buitenveldert VR3 won de boeiende uitwedstrijd van VDZ met 1-3 en De Blokkers lieten gelijk zien dat ze mee doen door Alcmaria Victrix met 4-0 te verslaan. RKDEO ging onnodig met 2-0 onderuit tegen Hoogland maar het seizoen is pas net begonnen dus er is nog van alles mogelijk.

1e klasse D

OVV ’67 tegen Nijnsel/TVE Reclame was de enige wedstrijd waarin niemand wist te scoren (0-0). Er waren twee teams die een uit-overwinning wisten te pakken. HRSC ’14 won met 0-3 van Eldenia VR2 en Bekkerveld ging er met een mooie 0-1 vandoor bij Venlosche Boys.
Nooit Gedacht hield de drie punten thuis door DSE met 1-0 te verslaan, hetzelfde deed DVC ’26 maar dan tegen Baronie. Amstenrade won met 3-0 van Schijf.

Het bericht Nabeschouwing | Speelronde 1 van het zondagvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!