Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Over de grens | Winst voor Van den Bulk en Dolstra onderuit

In deze terugkerende rubriek maken we een rondje langs de buitenlandse velden om te kijken wat onze landgenoten over de grens hebben gedaan.

Noorwegen (Toppserien)

Marije Brummel komt pas volgende week week in actie met haar Sandviken. Ze hebben nog wat puntjes nodig om zich volledig veilig te spelen. Op dinsdagmiddag om 16.30 uur is de aftrap thuis tegen de nummer drie Stabæk.

IJsland (Úrvalsdeild)

Kim Dolstra verloor met haar Stjarnan de thuiswedstrijd tegen Breidablik. De wedstrijd tegen de nummer twee van de competitie dat nog vol in de titelstrijd is verwikkeld met Thór/KA ging met 0-2 verloren. Dolstra speelde de volledige wedstrijd mee en zag twee keer Berglind Björg Þorvaldsdóttir scoren.

Zweden (Allsvenskan)

Sheila van der Bulk won de thuiswedstrijd met Djurgarden tegen Limhamn Bunkeflo 07. Nadat haar teamgenoot Mia Jalkerud de 1-0 wist te maken kwamen de bezoekers op gelijke hoogte via Eveliina Parikka.
Helaas moest international Van der Bulk in de 33e minuut afhaken met een blessure. Achteraf in het ziekenhuis bleek dat ze opnieuw haar onderarm heeft gebroken. Gelukkig kreeg ze ook goed nieuws want spits Mia Jalkerud wist ook de 2-1 te maken en daarmee de drie punten voor Djurgarden veilig te stellen. Door de winst staat Djurgarden op de vierde plaats.

Het bericht Over de grens | Winst voor Van den Bulk en Dolstra onderuit verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *