Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

UWCL | Koop snel je kaartjes voor Ajax – Brescia

Ajax speelt op woensdag 4 oktober in de UEFA Women’s Champions League tegen Brescia. Het duel begint om 19:30 uur en wordt gespeeld op het hoofdveld van de Toekomst. Tickets voor dit duel kosten EUR 2,50 en zijn vanaf nu online verkrijgbaar.

Laagdrempelige toegangsprijs

Het is de eerste keer dat Ajax uitkomt in de UEFA Women’s Champions League. In verband met UEFA-richtlijnen omtrent veiligheid is er ook voor het eerst kaartverkoop. Om de wedstrijd voor iedereen toegankelijk te maken, heeft Ajax gekozen voor een laagdrempelige toegangsprijs van EUR 2,50. Klik hier om je kaarten te bestellen!

Op naar de laatste 16

Ajax wil er tegen Brescia een mooie voetbalavond van maken. ,,Je weet dat de sfeer op de Toekomst top zal zijn”, zei Loïs Oudemast direct na de loting. De aanvoerder schat de kansen tegen Brescia op ‘fifty-fifty’. Op 11 oktober is de return in Italië. Bij winst over 2 duels plaatsen de Ajax Vrouwen zich voor de achtste finales.

Het bericht UWCL | Koop snel je kaartjes voor Ajax – Brescia verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.