PSV | Geef jouw vereniging op!

In samenwerking met de PSV Foundation kiest PSV Vrouwen maandelijks een Club van de Maand. Een vereniging met meiden- en vrouwenvoetbal hoog in het vaandel komt in aanmerking voor een wedstrijdbezoek aan PSV Vrouwen en een voetbalclinic van speelsters.

In september is voetbalvereniging Gemert, tevens amateurpartner van PSV, verkozen tot Club van de Maand. Liefst zes speelsters van PSV Vrouwen zijn woensdag vanaf 17.30 uur aanwezig op sportpark Molenbroek om een clinic te verzorgen voor de meisjesleden en hun vriendinnetjes.

Geef jouw vereniging op!

Wil jij jouw vereniging opgeven als Club van de Maand? Stuur je inzending met motivatie naar mvo@psv.nl en wie weet wordt jouw vereniging benaderd voor het project Club van de Maand! Amateurverenigingen die verbonden zijn met PSV via het Amateur Partnerschap vergroten hun kans op een uitverkiezing. Wil jij graag meer weten over het Amateur Partnerschap? Klik hier.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht PSV | Geef jouw vereniging op! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!