1e klasse A | Sporting 70 tegen Berkel nu al cruciaal

In deze terugkerende rubriek beschouwen we iedere speelronde voor op de komende wedstrijden die worden gespeeld in de 1e klasse A. Dankzij deze exclusieve voorbeschouwing van <i>vrouwenvoetbalnieuws.nl</i> lees je alles over de krakers van iedere speelronde en de huidige stand van zaken in de competitie.

De VR2 van BVV Barendrecht wisten vorige week geen 11 of meer speelsters bij elkaar te krijgen om de reis naar Zwolle in te zetten. Aanstaande zaterdag speelt het thuis en mag het de eerste speelpunten gaan pakken tegen sc ’t Gooi. Zij gingen vorige week nog onderuit tegen Sporting 70.

De club uit Utrecht speelt thuis tegen Berkel dat vorige week een ‘kleine’ oorwassing kreeg van Oranje Nassau. ON speelt zaterdag thuis en krijgt het team dat aan de andere kant van Nederland gehuisvest is: Smerdiek. DSS liep vooral in de tweede helft weg en wist met 1-3 te winnen en mag het huis proberen tegen IJFC dat met 2-2 gelijk speelde tegen RVVH VR2.

Het team uit Ridderkerk speelt zelf thuis en krijgt de VR2 van Saestum dat vorige week van Wartburgia VR2 wist te winnen. De Amsterdammers sluiten de voetbaldag in deze klasse af met een thuiswedstrijd tegen VR2 van Be Quick ’28 dat nog geen competitiewedstrijd heeft gespeeld.

Het bericht 1e klasse A | Sporting 70 tegen Berkel nu al cruciaal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!