Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

1e klasse B | ASC’62 speelt topper tegen HTC

In deze terugkerende rubriek beschouwen we iedere speelronde voor op de komende wedstrijden die worden gespeeld in de 1e klasse B. Dankzij deze exclusieve voorbeschouwing van <i>vrouwenvoetbalnieuws.nl</i> lees je alles over de krakers van iedere speelronde en de huidige stand van zaken in de competitie.

VIOD VR2 opent deze zaterdag tegen de teamgenoten van Oranje Nassau, de thuisclub verloor kansloos bij ASC ’62 en ON VR2 kwam niet verder dan een 2-2.

ASC ’62 speelt op hetzelfde tijdstip de uitwedstrijd in Zwolle tegen HTC dat vorige met 1-1 gelijk speelde tegen ACV. En ACV mag gelijk tegen de medekoploper The Knickerbockers spelen dat vorige week met 5-6 van Vitesse ‘6 wist te winnen.

Vitess ’63 speelt zelf een uitwedstrijd tegen AZSV en ook om 15.00 uur sc Stiens tegen Hollandscheveld dat gelijk speelde tegen AZSV. ONS Sneek pakte een punt mee uit Groningen en mag het zaterdag thuis tegen De Weide proberen voor de drie punten. De Weide kan zelf ook de punten gebruiken in haar eerste uitwedstrijd, het verloor vorige week met 2-3 van sc Stiens.

Foto: Paul Fafieanie

Het bericht 1e klasse B | ASC’62 speelt topper tegen HTC verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.