Hoofdklasse A | Zes zeer boeiende wedstrijden dit weekend

In deze terugkerende rubriek beschouwen we iedere speelronde voor op de komende wedstrijden die worden gespeeld in de Hoofdklasse A. Dankzij deze exclusieve voorbeschouwing van <i>vrouwenvoetbalnieuws.nl</i> lees je alles over de krakers van iedere speelronde en de huidige stand van zaken in de competitie.

Het is dit seizoen waarschijnlijk naast de Topklasse A de meeste boeiende competitie om te volgende, de Hoofdklasse A. De verschillen zijn enorm klein en absentie in de eerste selectie betekend al gauw een verliespartij, los van de invloed van de scheidsrechter en zijn assistenten.
Odysseus 91 opent de zaterdagmiddag met de thuiswedstrijd tegen Jong sc Heerenveen. Op hetzelfde tijdstip begint Ter Leede VR2 met haar nieuwe coach aan de eerste thuiswedstrijd tegen SteDoCo.

RVVH ontvangt een goed draaiend Be Quick ’28 dat dit seizoen wellicht hoog gaat eindigen. VIOD wil na het gelijke spel van vorige in de thuiswedstrijd de drie punten pakken.

Dit moet dan gebeuren tegen Reiger Boys dat vorige week makkelijk van Ijzendijke wist te winnen. Het Zeelandse team ontvangt de FC Rijnvogels die zich graag willen herstellen voor de nederlaag tegen RVVH. En de dag wordt afgesloten in Friesland tussen de Heerenveense Boys (Girls) en sc Klarenbeek.

Foto: Paul Fafieanie

Het bericht Hoofdklasse A | Zes zeer boeiende wedstrijden dit weekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!