Topklasse A | Twee wedstrijden met 4 vrouwelijke coaches

In deze terugkerende rubriek beschouwen we iedere speelronde voor op de komende wedstrijden die worden gespeeld in de Topklasse A. Dankzij deze exclusieve voorbeschouwing van <i>vrouwenvoetbalnieuws.nl</i> lees je alles over de krakers van iedere speelronde en de huidige stand van zaken in de competitie.

Wartburgia begint in de Topklasse A met haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Het verlies van vorige week uit tegen Saestum kon gebeuren maar zaterdag wacht een geduchte tegenstander. FC Eindhoven won haar zaterdagavond wedstrijd met 5-0 van BVV Barendrecht dat veel kwaliteit heeft moeten inleveren na de samenwerking met Excelsior. BVV Barendrecht speelt thuis tegen Jong vv Alkmaar dat vorige week van regerend kampioen Ter Leede verloor. RCL speelt thuis tegen Saestum. Ook dit duel is ook weer uniek want de eindverantwoordelijken voor de teams zijn beide vrouwelijke coaches.

Jong PEC Zwolle won heel sterk van ADO Den Haag en mag het thuis proberen tegen titelkandidaat sc Buitenveldert. De dag wordt zaterdag afgesloten door Ter Leede en DTS Ede die beide hun eerste wedstrijden wisten te winnen. Ook hier twee teams die een vrouw als hoofdcoach hebben.

De uitwedstrijd van Jong ADO Den Haag tegen promovendi SSS is verplaatst naar 21 oktober 2017, het inhaal/beker weekend. Enkele speelsters van ADO Den Haag zijn actief in de kwalificatie wedstrijden van Oranje O17 in Estland. Meer daarover is hier te lezem.

Foto: Dennis Simonis

Het bericht Topklasse A | Twee wedstrijden met 4 vrouwelijke coaches verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!