Video | David Beckham op de bres voor vrouwenvoetbal

De Amerikaanse vrouwenvoetbalcompetitie heeft flink wat fans onder de sterren. Julia Roberts, Ellen DeGeneres, Zendaya, Reese Witherspoon, James Corden en David Beckham zijn te zien in een spotje om het vrouwenvoetbal te promoten.

In de video geven de sterren de voetbal steeds aan elkaar door. “Door de bal door te geven, help je deze waanzinnige atleten en het spel waar zij van houden te promoten”, zegt Julia in het spotje. Ellen DeGeneres benadrukt daarna dat Julie “atleten” zei, en het niet over “vrouwelijke atleten” had. “Het zijn geen vrouwelijke sporters, het zijn gewoon fantastische sporters die geweldige rolmodellen zijn voor onze meisjes.”

In de campagne vragen de sterren kijkers de bal met een boodschap door te spelen. Ellen doet dat “om meisjes groot te laten dromen”, en Zendaya “om te zeggen dat ik het kan, als anderen zeggen dat ik het niet kan.” Reese wil in haar bijdrage meisjes laten weten “dat hun dromen niet onbereikbaar zijn.”

Tekst: ANP

Het bericht Video | David Beckham op de bres voor vrouwenvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!