1e Klasse D | Topduel tussen HRC ’14 en Nooit Gedacht

Om 11.00 uur trappen Bekkerveld en Eldenia VR2 speelronde 2 af in de 1e Klasse D. Vervolgens vinden om 14.00 uur twee wedstrijden plaats. De eerste speelt zich af tussen Someren, die afgelopen weekend een extra rustdag had,  en OVV’67, dat zondag niet wist te scoren. De tweede wedstrijd gaat tussen HRC’14 en Nooit Gedacht, die speelronde 1 beiden wisten te winnen.

Om 13.30 uur is het de beurt aan DSE en Amstenrade. De laatste twee wedstrijden worden om 14.30 uur gespeeld. Nijnsel/TVE Reclame ontmoet DVC ’26 en Schijf neemt het op tegen Venlosche Boys. Baronie heeft een weekend vrij.

Foto: Dennis Simonis

Het bericht 1e Klasse D | Topduel tussen HRC ’14 en Nooit Gedacht verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!