Hoofdklasse B | Prinses Irene ontvangt koploper Eldenia

De tweede wedstrijd in Hoofdklasse B vindt plaats op zondag 1 oktober. Prinses Irene neemt het om 12.00 uur op tegen Eldenia. Indien beide teams net zo in vorm zijn als afgelopen weekend kunnen we aardig wat doelpunten voorbij zien komen.

De overige wedstrijden vinden om 14.30 uur plaats. Buitenveldert VR2 speelt tegen SVO Fortuna’54. Buitenveldert VR2 trok afgelopen weekend verrassend aan het kortste eind. De vraag is dan ook hoe het de Amsterdamse vrouwen aankomend weekend zal vergaan. Vanwege een afgelaste wedstrijd in verband met een verkeersongeval, speelt Woezik zondag haar eerste wedstrijd van de competitie.  Zij neemt het op tegen Rigtersbleek. Om dezelfde reden wordt het ook voor sv Venray de eerste wedstrijd. Zij spelen uit tegen FC Gelre.

Ten slotte treffen ook sc ’t Zand en Nuenen elkaar en Wordt een wedstrijd gespeeld tussen Trekvogels en Bavel.

Foto: Jonas Bloemen

Het bericht Hoofdklasse B | Prinses Irene ontvangt koploper Eldenia verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!