Matchcenter | Turkije O17 – Oranje O17

Vanmiddag om 13.00 uur de eerste poulewedstrijd van Oranje O19. Ze spelen in groep 7 tegen de leeftijdsgenoten van Turkije, de wedstrijd is in het Kadriorg stadion (Tallinn).

Op 20 oktober 2008 speelde beide landen ooit tegen elkaar, ook in een kwalificatieronde, het werd toen 0-4. Oranje won het duel in Antalya door een hattrick van Lisanne Grimberg (o.a. ADO Den Haag, Ter Leede) en een doelpunt Merel van Dongen.

De selectie van bondscoach Marleen Wissink bestaat uit de volgende speelsters:

Jill Baijings (CTO Eindhoven Talent Team), Lieske Carleer (CTO Eindhoven Talent Team), Samantha van Diemen (CTO Amsterdam Talent Team), Claire Dinkla (CTO Amsterdam Talent Team), Chasity Grant (ADO Den Haag), Gwyneth Hendriks (CTO Amsterdam Talent Team), Naomi Hilhorst (Excelsior ’31), Lotte Janssen (CTO Eindhoven Talent Team), Sarah Jongbloed (PEC Zwolle), Julia Kagie (ADO Den Haag), Moisa van Koot (PEC Zwolle), Romée Leuchter (CTO Eindhoven Talent Team), Isa van der Linden (CTO Eindhoven Talent Team), Lois Niënhuis (s.v. Longa’30), Jaimy Ravensbergen (ADO Den Haag), Nikita Tromp (CTO Amsterdam Talent Team), Roos van der Veen (CTO Eindhoven Talent Team), Jonna van de Velde (CTO Amsterdam Talent Team), Lotte van Veldhoven (CTO Eindhoven Talent Team), Kirsten van der Westeringh (CTO Amsterdam Talent Team).

EK 2018 in Litouwen

Litouwen organiseert van 9 tot en met 21 mei het EK 2018 voor speelsters onder de 17 jaar. Aan het toernooi doen acht landen mee, waarbij Litouwen als gastland automatisch gekwalificeerd is. Het EK voor speelsters onder 17 wordt sinds 2008 jaarlijks georganiseerd door de UEFA. Afgelopen seizoen nam het Nederlands elftal voor de tweede keer deel aan het toernooi en werd de halve finale bereikt.

Het bericht Matchcenter | Turkije O17 – Oranje O17 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!