Nabeschouwing | Speelronde 2 van het zondagvoetbal

In deze terugkerende rubriek beschouwen we iedere speelronde na op de gespeelde wedstrijden in het zondagvoetbal. Dankzij deze exclusieve nabeschouwing van vrouwenvoetbalnieuws.nl lees je alle uitslagen van de gespeelde wedstrijden.

Hoofdklasse B

De eindstand tussen Prinses Irene en Eldenia in de Hoofdklasse B bleef steken op 1-2. Wist Buitenveldert VR1 in de Topklasse nog aardig tot scoren te komen, kon het VR2 team dit in Hoofdklasse B niet evenaren. Zij wonnen nipt met 1-0 van SVO Fortuna ’54. In Wijchen werd het publiek getrakteerd op zes doelpunten: Woezik – Rigtersbleek eindigde in 3-3. Ook de Tilburgse supporters waren niet voor niets gekomen. Sc ’t Zand won met 4-0 van Nuenen. Maar de buren uit Bavel wisten dit te overtreffen. Met een eindstand van 0-5 wisten zij in Nijmegen te winnen van Trekvogels.

1e klasse C

Afgelopen zondag regende het doelpunten in de 1e Klasse C. Aan het eind van de dag stond de teller op 52. Eén van de grootaandeelhouders was Witkampers welke Hoogland met 6-1 wist te verslaan. Ook Victoria Boys leverde een significante bijdrage na een 1-7 overwinning op Alcmaria Victrix. Maarssen wist maar liefst zes keer te scoren tegen RKDEO. Dit duel eindigde daarmee in 0-6. En SDO tenslotte, wist met 5-3 te winnen van VDZ. De overige doelpunten werden gescoord tussen Buitenveldert VR3 en De Zweef (1-0) en FC Berghuizen tegen De Blokkers (1-3). Kolping Boys was een dagje vrij.

1e klasse D
De meest in het oog springende uitslag in de 1e Klasse D is die tussen HRC ’14 en Nooit Gedacht. Laatstgenoemde won deze wedstrijd met 1-5. In de overige wedstrijden waren de teams redelijk in evenwicht. Bekkerveld – Eldenia VR2 eindigde in 2-1, evenals DSE – Amstenrade en Schijf – Venlosche Boys. OVV ’67 speelde uit tegen Someren en won met 1-2. DVC ’26 pakte de punten tegen Nijnsel/ TVE Reclame. Het werd 0-2. Baronie kwam deze zondag niet in actie.

Foto: Dennis Simonis

Het bericht Nabeschouwing | Speelronde 2 van het zondagvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!