Onder 21 | RVVH actief in beloften competitie West II

Maandag 2 oktober start de onder 21 competitie waarin de meiden van RVVH uitkomen. Een uitgelezen mogelijkheid om wedstrijdritme op te doen voor de speelsters die in het weekend weinig of geen minuten hebben gemaakt. In een wereld van prestatief voetbal een goed initiatief.

RVVH mag trots zijn dat het drie vrouwenteams in competitie heeft. Vrouwen 1 en 2 spelen in de hoofd- en eerste klasse. Vrouwen 3 speelt recreatief voetbal. Omdat er in de hoogste klassen maximaal 3 keer gewisseld mag worden per wedstrijd, en dan alleen nog als de coach dat wenselijk acht, zijn er altijd meiden die weinig of geen speeltijd krijgen. De teamprestatie gaat tenslotte boven individuele belangen.

Om wedstrijdritme op te doen is er voor de reserves een kleine competitie, onder 21, in het leven geroepen met naast RVVH, DSVP Pijnacker, BVV Barendrecht, Stedoco uit Hoornaar, Jodan Boys Gouda en RCL leiderdorp. Allemaal ploegen met sterke eerste teams. Voor de beloften een mooie manier om naast wedstrijdritme op te doen ook te kijken in hoeverre zij het niveau aan kunnen.

Foto: Jan Pott

Het bericht Onder 21 | RVVH actief in beloften competitie West II verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!