Over de grens | Prachtige treffer van Marije Brummel

Op dinsdagavond stond de wedstrijd tussen Sandviken (Marije Brummel) en Stabæk op het programma. De competitie wedstrijd was tegen de nummer drie van de Noorse ‘Toppserien’. De bezoeksters kwamen via Victoria Ludvigsen op een 0-1 voorsprong maar al gauw herstelde Marije Brummel het evenwicht in de wedstrijd. Een half uur voor tijd werd al de winnende treffer gemaakt door Melissa Bjånesøy. Brummel speelde volledige wedstrijd mee.

Het bericht Over de grens | Prachtige treffer van Marije Brummel verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!