Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Livestream | Avaldsnes IL – FC Barcelona (UWCL)

Lieke Martens en haar FC Barcelona speelt vanavond tegen de nummer twee van afgelopen seizoen, Avaldsnes IL. De club uit Noorwegen werd in 2012 voor het laatst kampioen en in de afgelopen twee seizoen twee keer tweede. De Noorse bekerd in 2013 en 2015 gepakt.

FC Barcelona is pas vier keer kampioen van de Spaanse competitie en wist twee keer tweede te worden, waaronder afgelopen seizoen. De Copa de la Reina, de Spaanse beker, werd drie keer gepakt en één keer verloor het de finale, dat was in 2016. De wedstrijd van vanavond wordt op het kunstgrasveld van Avaldsnes gespeeld.

We hebben twee streams gevonden, wedstrijd begint om 18.00 uur:

Het bericht Livestream | Avaldsnes IL – FC Barcelona (UWCL) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *