Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Sponsor | RVVH vrouwen twee deels in het nieuw gestoken

De vrouwen van het tweede team van RVVH heeft twee nieuwe sponsoren aan zich weten te binden. Dat is geen vanzelfsprekende zaak. De vrouwen afdeling van RVVH moet voor een groot deel haar eigen boontjes doppen als het gaat om de kosten van kleding, ballen, trainingsmaterialen, trainingskamp en vervoer. Naast kledingsponsors zorgen de dames zelf voor de nodige inkomsten voor hun afdeling.

Hoewel RVVH trots is op haar dames teams ontbreekt het de Ridderkerkse vereniging aan financiële middelen om de vrouwen volledig te ondersteunen. “Het is daarom prettig dat ‘Mace restyling’ en ‘Marjan van der Giessen uitvaartverzorging’ een bijdrage leveren aan de damesafdeling van RVVH” aldus de drijvende krachten achter de fondsenwerving van de dames, Willem Grootenboer en Marco Heiligers.

Mace restyling heeft er voor gezorgd dat de vrouwen presentatiepakken hebben kunnen aanschaffen om zo netjes, uniform en comfortabel door het land kunnen trekken. Amparo Seva, eigenaresse van Mace: “Als je iets kan doen voor deze meiden en financieel kan het, dan vind ik het gewoon leuk om te doen. Daarnaast draagt het bij aan een gevoel van professionaliteit binnen de club wat weer zijn weerslag heeft op het imago. In een prestatieve omgeving als deze is dat een onderdeel om goede speelsters aan je binden’.

Marjan van der Giessen zorgde vorig jaar al met haar uitvaartverzorging voor de winterjassen van vrouwen 1. Nu heeft ze er voor gezorgd dat het tweede team nieuwe tassen heeft gekregen. Dat was hard nodig nadat de oude tassen ruim vijf jaar in bedrijf zijn geweest. “Als lokale ondernemer vind ik het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Toen ik vorig jaar benaderd werd door één van de speelsters die ik had leren kennen tijdens mijn werk had ik nog niet heel veel met voetbal. Toch besloot ik mijn bijdrage te leveren. Ondertussen heb ik gemerkt wat een grote sociale rol RVVH vervult en hoeveel sportief plezier de meiden aan voetbal beleven. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ‘het tweede’ tassen nodig had” vertelt Marjan.

Om de overige kosten van hun hobby te kunnen dekken hebben de dames van RVVH zelf gezorgd voor sponsoring naast de contributie en verenigingsbijdrage die wordt betaald. Bijna honderd bedrijven, families en individuen zijn bereid geweest een bijdrage te leveren aan de selectie. Daarmee kunnen de dames vooral de reiskosten betalen die landelijke competities met zich mee brengen. Daarnaast kunnen de Hercules dames nu op trainingskamp en zijn er voldoende trainingsmaterialen en ballen beschikbaar.

Foto: Jan Pott

Het bericht Sponsor | RVVH vrouwen twee deels in het nieuw gestoken verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sponsor | RVVH vrouwen twee deels in het nieuw gestoken

De vrouwen van het tweede team van RVVH heeft twee nieuwe sponsoren aan zich weten te binden. Dat is geen vanzelfsprekende zaak. De vrouwen afdeling van RVVH moet voor een groot deel haar eigen boontjes doppen als het gaat om de kosten van kleding, ballen, trainingsmaterialen, trainingskamp en vervoer. Naast kledingsponsors zorgen de dames zelf voor de nodige inkomsten voor hun afdeling.

Hoewel RVVH trots is op haar dames teams ontbreekt het de Ridderkerkse vereniging aan financiële middelen om de vrouwen volledig te ondersteunen. “Het is daarom prettig dat ‘Mace restyling’ en ‘Marjan van der Giessen uitvaartverzorging’ een bijdrage leveren aan de damesafdeling van RVVH” aldus de drijvende krachten achter de fondsenwerving van de dames, Willem Grootenboer en Marco Heiligers.

Mace restyling heeft er voor gezorgd dat de vrouwen presentatiepakken hebben kunnen aanschaffen om zo netjes, uniform en comfortabel door het land kunnen trekken. Amparo Seva, eigenaresse van Mace: “Als je iets kan doen voor deze meiden en financieel kan het, dan vind ik het gewoon leuk om te doen. Daarnaast draagt het bij aan een gevoel van professionaliteit binnen de club wat weer zijn weerslag heeft op het imago. In een prestatieve omgeving als deze is dat een onderdeel om goede speelsters aan je binden’.

Marjan van der Giessen zorgde vorig jaar al met haar uitvaartverzorging voor de winterjassen van vrouwen 1. Nu heeft ze er voor gezorgd dat het tweede team nieuwe tassen heeft gekregen. Dat was hard nodig nadat de oude tassen ruim vijf jaar in bedrijf zijn geweest. “Als lokale ondernemer vind ik het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Toen ik vorig jaar benaderd werd door één van de speelsters die ik had leren kennen tijdens mijn werk had ik nog niet heel veel met voetbal. Toch besloot ik mijn bijdrage te leveren. Ondertussen heb ik gemerkt wat een grote sociale rol RVVH vervult en hoeveel sportief plezier de meiden aan voetbal beleven. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ‘het tweede’ tassen nodig had” vertelt Marjan.

Om de overige kosten van hun hobby te kunnen dekken hebben de dames van RVVH zelf gezorgd voor sponsoring naast de contributie en verenigingsbijdrage die wordt betaald. Bijna honderd bedrijven, families en individuen zijn bereid geweest een bijdrage te leveren aan de selectie. Daarmee kunnen de dames vooral de reiskosten betalen die landelijke competities met zich mee brengen. Daarnaast kunnen de Hercules dames nu op trainingskamp en zijn er voldoende trainingsmaterialen en ballen beschikbaar.

Foto: Jan Pott

Het bericht Sponsor | RVVH vrouwen twee deels in het nieuw gestoken verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.