Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Topklasse A | Buitenveldert tegen Ter Leede nu al belangrijk

Het is speelronde drie in de enige Topklasse van Nederland waarin elke week geweldige wedstridjen worden gespeeld. Om 13.00 uur beginnen twee wedstrijden. De eerste is in Zeist tussen Saestum en promovendi SSS dat vorige week niet tot spelen kwam omdat Jong ADO Den Haag enkele speelsters mocht afdragen aan Oranje O17.

In Amsterdam is er de mini kraker tussen Wartburgia en RCL waar weer twee vrouwelijke coaches tegenover elkaar zitten. Barendrecht heeft het moeilijk en krijgt zaterdag om 14.00 uur Jong PEC Zwolle op haar pad dat graag het verlies van vorige week thuis tegen Buitenveldert wil corrigeren.

Om 14.30 uur de kraker tussen Buitenveldert en regerend kampioen Ter Leede. De wedstrijden tussen deze twee teams staan altijd garant voor goed voetbal, mooie doelpunten en heel veel strijd.

DTS Ede begint als mede koploper om 15.00 uur thuis tegen Jong ADO Den Haag, ook een heerlijke wedstrijd. De dag wordt afgesloten met FC Eindhoven tegen Jong vv Alkmaar dat vorige week haar eerste wedstrijd wist te winnen.

Het tussenklassement:

# Team GS PNT
1 DTS Ede 2 6
2 Saestum 2 6
3 Buitenveldert 2 6
4 FC Eindhoven 2 3
5 Ter Leede 2 3
6 Jong PEC Zwolle 2 3
7 Wartburgia 2 3
8 Jong vv Alkmaar 2 3
9 Jong ADO Den Haag 1 0
10 SSS 1 0
11 Barendrecht 2 0
12 RCL 2 0

Het bericht Topklasse A | Buitenveldert tegen Ter Leede nu al belangrijk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.