Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature | RKAVV VR1 (West II) opzoek naar nieuwe coach

RKAVV is door omstandigheden op zoek naar een hoofdtrainer voor de vrouwen Selectie. De VR1 speelt A-categorie in de 2e klasse B zaterdag.

Het team is door naar de volgende ronde van de KNVB beker en heeft alles in zich om opnieuw een goed seizoen te draaien. Het is een goed ingespeeld team met enthousiaste en leergierige speelsters. Verder besteedt RKAVV veel aandacht aan de nog steeds groeiende meidenafdeling.

Wij zoeken dan ook een enthousiaste trainer die ons 1e Vrouwen team nog beter wil maken en verder oog en oor heeft voor de meidenafdeling, zodat onze talenten in de nabije toekomst kunnen instromen binnen de selectie. Voor deze functie is een profiel opgesteld. Dit profiel is opvraagbaar bij ons bestuur via mailadres bestuur@rkavv.nl.

Het bericht Vacature | RKAVV VR1 (West II) opzoek naar nieuwe coach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.