Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Hoofdklasse B | Eldenia thuis tegen Bavel moet je zien

Er zijn voorlopig vier gedeeld koplopers in de Hoofdklasse B en na het weekend wellicht nog maar twee of drie. Het zondagvoetbal begint in ieder geval om 12.00 uur met sv Venray thuis tegen Trekvogels, twee teams zonder punten.

Rigtersbleek is nog zoekende naar de juiste vorm met enkele nieuwe speelsters en kunnen wellicht tegen het puntloze Nuenen de eerste drie wedstrijdpunten gaan pakken. Fortuna ’54 ontvangt Prinses Irene dat vorige week met een minimaal verschil verloor van Eldenia.
Eldenia zelf speelt de topper uit tegen Bavel. Woezik begint om 14.30 uur in een ander top affiche tegen FC Gelre.

En de dag afsluiting gaat tussen sc ’t Zand en het nog puntloze Buitenveldert VR2, het team dat op zondag speelt. De Amsterdammers verloren twee keer nipt met 1-0 en wellicht dat tegen gedeeld koploper sc ’t Zand het tij gekeerd kan worden?

Het tussenklassement:

# Team GS PNT
1 sc ’t Zand 2 6
2 Bavel 2 6
3 Eldenia 2 6
4 SVO Fortuna’54 2 6
5 FC Gelre 2 3
6 Prinses Irene 2 3
7 Woezik 1 1
8 Rigtersbleek 2 1
9 sv Venray 1 0
10 Nuenen 2 0
11 Buitenveldert VR2 2 0
12 Trekvogels 2 0

Het bericht Hoofdklasse B | Eldenia thuis tegen Bavel moet je zien verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.