België | Evrard, Van den Abbeele en Philtjens in Red Flames selectie

De Belgische nationale elftal komt binnenkort bij elkaar voor een tweetal WK kwalificatie wedstrijden. Op 20 oktober speelt het tegen Roemenië en op 24 oktober uit tegen Portugal (Penafiel). De eerste WK kwalificatie wedstrijd werd historisch overwinning op Moldavië. Het werd 12-0 waarin Janice Cayman vier keer wist te scoren.

De in Nederland keepende Nicky Evrard (FC Twente), Nicky van den Abbeele en Davina Philtjens (beide Ajax verdedigers) zijn opgenomen in de definitieve selectie. De wedstrijd tegen Roemenië wordt gespeeld in het OHL stadion in Leuven, aftrap is om 20.30 uur.

De volledige selectie van België:

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht België | Evrard, Van den Abbeele en Philtjens in Red Flames selectie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!